• foto

Zaandam Zuid doet mee met de grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook Zaandam Zuid. 

Verantwoord loten verkopen

De leden van Zaandam Zuid zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Je kunt de loten namelijk direct online bestellen, waardoor de afstand tijdens Corona gewaarborgd blijft.

Extra inkomsten hard nodig

Ramon Ingenbleek, voorzitter Zaandam Zuid: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor jeugdactivtieten en onderhoud van ons terrein. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!” Juist nu kunnen ze die extra steun goed gebruiken.

80% gaat naar de club

Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl

Nieuws

  • Bestel je bierpakket met Zaandam Zuid glas

    Het korfbal is voorlopig van de baan. Geen zaterdagen meer op de club om te g...

    Lees meer
  • Zaandam Zuid doet mee met de grote Clubactie

    Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie...

    Lees meer
Meer nieuws