• foto

Koop je loten voor de Grote Clubactie

Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de 50e editie van de Grote Clubactie. Zaandam Zuid doet dit jaar mee. 80% van al het opgehaalde geld daar direct naar de clubkas.
Ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook Zaandam Zuid. 

Extra inkomsten hard nodig

Ramon Ingenbleek, clubcoördinator van Zaandam Zuid: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voorde jeugd. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!”

80% gaat naar de club

Eén lot kost drie euro, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club gaat.

Jaarlijks gaan ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. In totaal haalden zij vorig jaar 10,7 miljoen euro op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen.

De trekking van de Grote Clubactie 2022 vindt plaats op dinsdag 6 december. Vanaf woensdag 7 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl

Koop hier je loten online.

Nieuws

  • Koop je loten voor de Grote Clubactie

    Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de 50e editie van ...

    Lees meer
  • We gaan weer beginnen!

    De 1e trainingen starten op dinsdag 23 augustus en donderdag 25 augustus...

    Lees meer
Meer nieuws